Combineer je nieuwe eetkamertafel met een stoel van KNOD Tablemanner en profiteer van extra combivoordeel.

Massief eiken tafels

Tafelbladen met een eigentijdse “Look” gemaakt van rustiek Europees eiken met open noestjes en 3 cm dik. Wil je een blad met nog meer karakter, dan kun je het blad laten borstelen of schrapen. Liever iets strakker? Kies dan voor een glad blad met gestopte noesten. De tafelbladen van deze serie zijn er met afgeschuinde (verjongde) zijkant, of een rechte zijkant. De hoek van het tafelblad kun je recht of rond laten maken. De standaard Breedte is 100 of 110 cm Lengtematen tot 300 cm, maatwerk is op aanvraag mogelijk. Deze eiken tafels zijn leverbaar in vele CBM & VDD kleuren 

Jouw keuze onderstel en tafelpoten

Bij elk type tafelbladkies je jouw eigen onderstel of tafelpoten. Stoer en industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch en verfijnd, de mogelijkheden zijn divers. Super strak, langwerpig, ovaal, Deens ovaal, vlak ovaal, rond, tonvormig, organisch, het behoort allemaal tot de standaard mogelijkheden. Jouw onderstel bepaalt mede de uitstraling en functionaliteit van de eiken tafel.

Duurzaam in onderhoud

Een onderstel van KNOD Tablemanner is duurzaam, makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het staal is afgewerkt met een matte structuur poedercoating, wat bijdraagt aan de eigentijdse look. Deze coating voorkomt bovendien roesten en afgeven op stoelen en kleding.
Gebruik bij een gelakte (eiken)houten tafel de juiste verzorgingsproducten om te voorkomen dat de laklaag dof wordt. Voor het onderhoud van jouw nieuwe eiken tafel zijn verzorgingssets verkrijgbaar.

De onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden, gebruik de tafel configurator om jouw eiken tafel samen te stellen